Web Analytics Made Easy - Statcounter

عامل قتل وحید مرادی در زندان رجایی شهر که هفته گذشته پای میز محاکمه ایستاده بود، دیروز برای دومین بار با حکم قضایی به قصاص محکوم شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یازدهم تیرماه سال ۹۷ درگیری خونین در محوطه هواخوری زندان رجایی شهر به وقوع پیوست. تلاش زندانبانان برای پایان دادن به درگیری خونین میان زندانیان بی نتیجه ماند و یکی از زندانی‌ها که گنده لاتی به نام وحید مرادی بود با پنج ضربه چاقو از پا در آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر این درگیری از دوربین‌های مداربسته زندان ضبط شد.

در بررسی‌ها مشخص شد وحید مرادی ۴۳ ساله که چندین سابقه کیفری داشت و ۱۶ بار به زندان رفته بود اردیبهشت ماه از زندان آزاد شد و به میهمانی که دوستش حسین به مناسبت آزادی او تدارک داده بود رفت و به کری خوانی در اینستاگرام پرداخت، اما این کری خوانی‌ها به درگیری میان او و حسین و سه خواهرزاده‌اش منتهی شد و او در پنت هاوس برج حسین، در خیابان ۲۱ ولنجک وی را با ضربه چاقو کشت و سه خواهر زاده اش را زخمی کرد.

به گزارش رکنا وحید مرادی بعد از این جنایت و در حالی که قصد خروج از کشور را داشت در مرز ایران و ترکیه بازداشت و به زندان رجایی شهر منتقل شد. او به قتل در مستی اعتراف کرد.

چون بعد از انتقال وحید مرادی به زندان رجایی شهر، بازپرس رسیدگی کننده به این پرونده احتمال وقوع خطر را برای وی مطرح کرده بود او به بند خصوصی منتقل شد، اما پس از چند روز به اصرار خانواده اش به بند عمومی رفت تا اینکه یازده تیر ماه در درگیری جنجالی کشته شد.

با تکمیل تحقیقات پلیسی ۱۷ نفر از زندانیان که در درگیری منتهی به جنایت شرکت کرده بودند بازداشت شدند و سعید و عباس که به گفته سایر زندانیان نزدیک‌تر از سایرین به وحید بودند به عنوان متهمان اصلی تحت بازجویی قرار گرفتند. ولی هر دو ادعا کرده‌اند ضربه کاری را با چاقوی دست ساز به وحید نزده اند.

پرونده این جنایت با صدور کیفرخواست به چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شده و ۱۷ متهم پشت در‌های بسته و غیرعلنی محاکمه شدند.

در پایان جلسه قضات دادگاه سعید را به قصاص محکوم کردند. عباس و سایر متهمان نیز به زندان محکوم شدند.

محاکمه دوباره قاتل وحید مردای در دادگاه

سعید به حکم صادره اعتراض کرد و مدعی شد قاتل نیست. با این اعتراض پرونده در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و قضات عالی رتبه حکم قصاص را شکستند. آن‌ها در گزارشی اعلام کردند لازم است قضات دادگاه فیلم دوربین مداربسته زندان را که صحنه درگیری خونین را ضبط کرده مورد بازبینی قرار دهند و سپس اقدام به انشاء رای کنند.

با این ایراد قضایی، پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و سعید که چند روز قبل حکم قصاصش به خاطر قتلی که سال ۹۵ در خیابان منصور رقم زده بود در دیوان عالی کشور تایید شده دیروز بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد.

در آن جلسه که این بار نیز غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شد وکیل اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کرد و سپس فیلم ضبط شده صحنه جنایت در مونیتور دادگاه نمایش داده شد که در آن مشخص بود ضارب کیست.

وقتی سعید در جایگاه ویژه ایستاد، اتهام قتل را نپذیرفت. وی گفت: قبول دارم در درگیری حضور داشتم، اما من ضربه کاری را به وحید نزدم.

با پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده دیروز سعید را به قصاص محکوم کردند.

ماجرای سه قتل در پرونده سعید

سعید در سال ۸۸ در درگیری خیابانی مرتکب نخستین قتل شد. اما مدتی بعد با پرداخت دیه رضایت اولیای دم را جلب کرد و از زندان آزاد شد.

او سیزدهم بهمن ماه سال ۹۵ در درگیری دسته جمعی که در خیابان منصور رخ داده بود علی ۴۷ ساله را با اسلحه ساچمه‌ای به قتل رساند و دومین قتل را رقم شد.

او که چندین سابقه کیفری از جمله شرکت در سرقت مسلحانه طلافروشی در لاهیجان نیز در پرونده اش دارد در زندان رجایی شهر بود که متهم است یازدهم تیرماه سال ۹۷ در درگیری خونین در محوطه هواخوری وحید مرادی را کشت.

منبع: خبرگزاری مشرق

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران اجتماعی رجایی شهر زندان رجایی شهر قصاص محکوم درگیری خونین وحید مرادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • دومین برد متوالی نساجی با ساکت/ ذوب‌آهن باز هم در خانه شکست خورد
  • ارمنستان حمله به غیرنظامیان نوار غزه را محکوم کرد
  • حکم دادگاه رژیم صهیونیستی علیه خواهر هنیه
  • مخالفت صهیونیست‌ها با تسهیل شرایط حبس مروان البرغوثی